کار هر روز صاحبان وب سایت چیست؟

وب مستران و صاحبان وب سایت باید به مانند صاحب یک فروشگاه یا مدیر یک شرکت، امور روزانه ای برای خود تعریف کنند.

یادمان باشد که یک وب سایت به خودی خود، باعث فروش نمی شود و امور روزانه شما باید در همین مسیر باشد، که سایت شما به فروش کالا و خدمات برسد.

شما بعنوان صاحب وب سایت، برنامه منظمی برای تولید محتوا و بارگذاری آن در وب سایت در نظر بگیرید. سایتی که به روز رسانی نشود و محتوای جدید در آن قرار نگیرد، مخاطب و بازدیدکننده خود را از دست خواهد داد و مخاطبان به دنبال مطالب قدیمی و کهنه نمی گردند البته برای موتورهای جستجو، این بروزرسانی نیز بسیار اهمیت دارد تا سایت شما در لیست سایت های « مُرده » قرار نگیرد.

یکی از مواردی که مخاطب در وب سایت توجه می کند، آنست که آخرین تاریخ برزورسانی مطالب سایت چه زمانی است؟

بارگذاری محتوا ممکن است هر روز انجام نشود، مثلا هفته ای یک یا دوبار باشد، ولی موضوعی که باید هر روز برای آن برنامه داشته باشید و وقت صرف کنید، بازاریابی و تبلیغات است تا مخاطبان سایت خود را بیشتر نمایید.

یک داشبورد برای کنترل برنامه تبلیغات خود تهیه کنید.(این کار را با نرم افزار اکسل انجام دهید.) و برای هر برنامه و هزینه تبلیغ، آمار های مختلفی را تهیه کنید.

این آمارها به شما نشان میدهند که در چه مکان هایی و چه مبلغی هزینه در تبلیغات و بازاریابی، بکار گرفته شده است. در مقابل کدام هزینه و کدام محل تبلیغ مخاطبان بیشتری جذب نموده اید. دلایل موفقیت و ضعف هر تبلیغ را بیابید.

حتما بررسی نمایید کدام روزهای هفته و و چه ساعاتی از شبانه روز، برای تبلیغ مناسب بوده اند.  این آمار برای تبلیغات مستمر و هدفمند بسیار کمک می کند.

یکی از دغدغه های صاحبان وب سایت فروش بیشتر  و جذب مخاطب بیشتر می باشد. این موضوع بدون پیگیری مستمر بازاریابی، امکان پذیر نیست. تبلیغات نباید برای شما هزینه ای باشد که به اجبار و بی هدف انجامش می دهید. باید برداشت و نتیجه خوبی هم از این تبلیغات داشته باشید.

حیات کسب و کار شما به وجود مشتری و مخاطب وابسته است و ایجاد مشتری نیز با بازاریابی و تبلیغات مناسب میسر خواهد بود.

تبلیغات در سایت های مرتبط، استفاده از تبادل لینک با سایت های دیگر، تبلیغات بنری، رپوتاژ خبری، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی شبکه های اجتماعی از روش های بسیار موثری هستند که برای بازاریابی می توانید استفاده نمایید.بنابراین اگر کسب و کارتان برای تان اهمیت دارد، وب سایت را به حال خود رها نکنید.

تحلیل رقبا نیز یکی از روش های مناسب است. بررسی کنید که رقبای موفق شما، از کدام روش های بازاریابی بهره می برند، شاید آن روش هم برای شما مناسب باشد. اگر شکا وب سایت فروشگاهی دارید و یا قصد راه اندازی آن را دارید، فراموش نکنید که فقط نباید به کالا و خدمات فروشی خود که در سایت قرار می دهید، اکتفا نمایید، باید از مقالات و محتواهای متفاوت بهره بگیرید و اطلاعات متفاوت و ارزشمندی به مخاطبان ارائه دهید. سایت های فروشگاهی برنامه ریزی بسیار منسجم تری، برای بازاریابی محتوا باید داشته باشند. استراتژی بازاریابی محتوا، به رشد وب سایت بسیار کمک می کند.

برنامه تبلیغات را هر روز مرور کنید و آن را برای بهینه شدن تغییر دهید. تقریبا متناسب با هر بودجه ای، راه برای تبلیغات وب سایت شما وجود دارد. از کانال های تبلیغات دیجیتال مانند، تبلیغات در گوگل ادوردز، تبلیغات بنری در سایت ها، تبلیغات در شبکه های اجتماعی، تبادل لینک، ایمیل مارکتینگ و بازاریابی محتوا استفاده نمایید. همه این روش ها برای دیده شدن کسب و کار شما در فضای مجازی است. و کسب و کار شما باید در جستجو های گوگل، دیده شود.

::وب کاربر :: مقالات بازاریابی اینترنتی ::
پیشنهاد می کنیم، این پُست را هم بخوانید:  7 دلیل بزرگ برای داشتن وب سایت در کسب و کارهای کوچک
۱۳۹۷/۵/۵ ۱۹:۰۲:۲۲

ثبت ديدگاه

ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 8 تکنیک و حدود 4 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
از شـما متـشــکریــم . ایمـیـل بـرای شـما ارسـال شــد. شما آماده برای دانلود هستید!
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 5 نکته و حدود 6 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان 3 فایل رایگان آموزشی را دریافت کنید، 3 فایل حدود 10 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم