ساخت فروشگاه اینترنتی۱۳۹۸/۹/۱۳ ۱۱:۰۲:۲۳

چرا فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

ساخت فروشگاه اینترنتی برای جلب مشتری، فروش کالا، محصولات و ارائه خدمات انجام می‌شود.

معمولا برای خریدها مختلف در هفته، چندین بار به فروشگاه‌های متنوعی مراجعه می‌کنیم. معمولی ترین آن‌ سوپر مارکت نزدیک محل زندگی یا محل کارمان است. البته شاید خریدها را بصورت هفتگی و از فروشگاه‌هایی مانند شهروند، جانبو، کوروش و رفاه  انجام دهیم. پس بر طبق نیازمان و این که کدام فروشگاه نزدیک‌مان باشد یا خرید از آن فروشگاه حسّ خوبی به ما میدهد، خریدمان را انجام می دهیم.

حالا که اغلب اوقات، مردم در فضای مجازی در حال وب‌گردی‌های با هدف یا بی‌هدف هستند، خرید اینترنتی هم رونق گرفته است. خیلی از فروشگاه‌ها و شرکت‌ها، با ساخت فروشگاه اینترنتی شرایطی ایجاد کرده‌اند تا مشتریان بیشتری داشته باشند و کسب درآمد کنند. حتی برخی، فروشگاهی هم در سطح شهر ندارند ولی کالا و محصولاتی برای فروش آماده می‌کنند و در یک فروشگاه اینترنتی بخوبی به فروش می‍رسانند و معمولا درآمد خوبی هم دارند. افراد متخصصی هم که دارای مهارت و تخصص هستند خدمات خود را بصورت آنلاین در فروشگاه اینترنتی ارائه می‌کنند.

پس در یک کلام، فروشگاه اینترنتی برای کسب درآمد ساخته می‌شود.

فروشگاه اینترنتی چیست؟

به وب سایت یا محلی گفته می‌شود که با ابزارهایی خاص  آماده شده تا در آن کالا یا خدمات مختلفی به فروش برسد و امکان پرداخت اینترنتی یا آنلاین هم فراهم باشد.

با نرم افزارهای فروشگاه ساز، یا نرم افزارهای مدیریت محتوا می‌توان این بستر وشرایط را فراهم کرد و ساخت فروشگاه اینترنتی به خوبی انجام گیرد. با این نرم افزارها وب سایتی ساخته می‌شود که امکانات فروشگاهی را بصورت کامل دارد و با اتصال به درگاه بانکی خرید مطمئن و لذت بخشی را رقم بزنید. البته در مقاله ای با عنوان 3 گام برای راه اندازی کسب و کار آنلاین(فروشگاه اینترنتی) شروع کار برای ساخت فروشگاه اینترنتی را توضیح داده ام. البته هیچ چیز عجیبی نیست که شما هم یک سایت فروشگاهی داشته باشید. اگر کالا و یا خدماتی برای فروش دارید حتما می‌توانید آن را در اینترنت و یا سایت فروشگاهی عرضه کنید.

بعنوان مثال مراکز آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی، وب سایت دارند و با تبلیغات مناسب، بصورت آنلاین ثبت نام انجام می‌دهند  و مرتب مخاطبان را از برگزاری دوره‌هایشان مطلع می‌نمایند تا ثبت نام کنند و یا فروش بلیط سینما و کنسرت بصورت اینترنتی از طریق وب سایت‌های مرتبط.

 

با چه ابزاری ساخت فروشگاه اینترنتی را انجام دهیم؟

در حد فروشگاه های کوچک و متوسط معمولا با نرم افزارهای مدیریت محتوا یا فروشگاه ساز، ساخت فروشگاه اینترنتی انجام می شود. نرم افزارهایی مانند جوملا، وردپرس، پرستا شاپ. مدیریت کالا و خدمات، بروزرسانی آن‌ها، ابزارهای بازاریابی و عمده مواردی که در فروشگاه لازم است در این نرم افزارها براحتی امکان‌پذیر است. در بین این نرم افزارها، وردپرس از محبوبت بیشتری برخوردار است.

یکی از مزیت های برجسته این نرم افزارها، راه اندازی سایت فروشگاهی بدون دانش فنی و کدنویسی است و می‌توان آن‌ها را بخوبی مدیریت کرد. البته عدم نیاز به دانش کدنویسی به این معنا نیست که این نرم افزارها و کار با آن‌ها نیاز به آموزش ندارد و هر کسی میتواند آن را انجام دهد!، البته که نوعی مهارت است و نیاز به تمرین و آموزش و کسب تجربه دارد.

پس اگر علاقمند هستید خودتان طراحی و مدیریت سایت‌تان را بعهده بگیرید، می توانید این مهارت را یاد بگیرید.

 

در بین نرم افزارهای مدیریت محتوا، وردپرس از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

بعد از ساخت فروشگاه اینترنتی چگونه آن را مدیریت کنیم؟

طراحی سایت مانند خیلی از کارها نیاز به آموزش و کسب مهارت دارد. دوره آموزش طراحی سایت می‌تواند به شما کمک کند تا بتوانید هم سایت خود را طراحی نموده و هم آن را مدیریت نمایید. آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی دوره ای است که، در آن شما با تمام جزئیات ساخت فروشگاه آنلاین  آشنا خواهید شد.چگونگی تعریف کالا و محصول، قیمت‌‌گذاری، روش ارسال، اتصال به درگاه بانکی و… در این دوره آموزش داده‌ خواهدشد.

صرفا داشتن یک وب سایت به شما کمک خاصی نمی‎‌کند. باید وب سایت را به نحو مطلوبی مدیریت نمایید. معمول ترین کار برای یک وب سایت، تولید محتوای خوب و سئوی آن می‌باشد. محتوای جدید و خوب که کپی هم نباشد و بصورت مستمر در سایت قرار بگیرد. هیچ کسی از یک سایت مرده و اطلاعات قدیمی و سایتی که بروز نمی‌شود، خوشش نمی آید. این اولین کار مدیر سایت است. مدیریت سایت بغیر از مهارت حتما نیاز به زمان مناسب در روز دارد پس اگر فرصت این کار را ندارید و از طرفی بروزبودن و جلب مخاطب و افزایش مشتری و کسب درآمد برای‌تان مهم است، مدیریت آن را به شخص متخصص بسپارید. اگر سایت فروشگاهی پشتیبانی و رسیدگی نشود حتی با داشتن مشتری، به مرور افت خواهد کردو درآمد آن کم خواهد شد. پس همیشه سایت را در شرایط مطلوب حفظ کنید.

وظیفه دیگر مدیر سایت، جذب مخاطب بیشتر و بازاریابی است که البته این مورد، مهارت و زمان مناسبی نیاز دارد. و دائما باید به فکر افزایش مشتری بود چه از روش های رایگان چه از روش های پولی. سئوی محتوای سایت هم از دیگر وظایف مدیر سایت است. یعنی در کلمات و عبارت های خاص مرتبط با کسب و کار و فروشگاه اینترنتی شما، افراد براحتی شما را در صفحات اولیه گوگل پیدا کنند.

این نکته هم فراموش نشود که سئو هم نیاز به مهارت و آموزش دارد و کاری تخصصی است.

به نظرم کامل مشخص است که صرف داشتن یک وب سایت و هزینه کردن برای راه اندازی آن خیلی معجزه‌ای در درآمد شما نخواهد کرد. شما میتوانید با هزینه‌ای ساخت فروشگاه اینترنتی را خودتان یا شخص دیگری انجام دهد اما نگهداری، پشتیبانی، بروزرسانی و در کل مدیریت است دارای اهمیت ویژه‌ای است که نباید آن را دست کم گرفت.

 

مدیریت وب سایت را نباید دست‌کم گرفت

خوب،کاملا معلوم است که شما برای ساخت فروشگاه اینترنتی دو راه در پیش رو دارید: آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی یا برون سپاری.

اول خودتان آموزش ببینید و طراحی سایت را انجام دهید. دوره آموزش طراحی سایت  یا دوره آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی به شما توصیه می‌شود، به مدت 24 ساعت و بصورت کاملا عملی، بصورت خصوصی 1 یا 2 نفره برگزار می‌گردد.

دوم به شخص متخصصی این موضوع را بسپارید و خودتان را درگیر این مورد نکنید. میتوانید به تعرفه خدمات طراحی وب سایت مراجعه نمایید و برای گپ و گفت بیشتر، با ما در تماس باشید.

 

3 قدم در طراحی سایت و ساخت فروشگاه اینترنتی

 

البته پیشنهاد می‌کنم قبل از هر تصمیمی مقاله « 3 نکته ارزشمند برای طراحی سایت یا فروشگاه اینترنتی » را مطالعه نمایید.

ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 8 تکنیک و حدود 4 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
از شـما متـشــکریــم . ایمـیـل بـرای شـما ارسـال شــد. شما آماده برای دانلود هستید!
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 5 نکته و حدود 6 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان 3 فایل رایگان آموزشی را دریافت کنید، 3 فایل حدود 10 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم