بررسی 4 بخش صفحه وب سایت – درس 25 – آموزش طراحی سایت

4 بخش صفحه سایت در آموزش طراحی سایت

در ادامه آموزش طراحی سایت و شناخت 4 بخش صفحه سایت، برای آن که در طراحی وب سایت به تفکیک روی طراحی در صفحات بتوانید برنامه ریزی نمایید، بهتر است که اجزاء اصلی صفحات را بشناسید.

معمولا صفحه وب سایت شما به حالت پیش فرض، از 4 بخش کلی تشکیل شده است:(البته فرض ما این است که شما هم از دوست داران وردپرس هستید و سایت شما هم با وردپرس است )

  • سربرگ : این منطقه معمولا حاوی نام سایت یا همراه با شعار سایت است. گاهی اوقات هدر همچنین حاوی یک تصویر یا چند تصویر است.
  • بدنه یا بخش محتوایی : این منطقه جایی است که محتوای اصلی وب سایت شما ظاهر می شود، مانند پست های وبلاگ نمایش داده می شود که به ترتیب زمانی می توان مرتب شان کرد. پست ها می توانند به همراه تصاویر شاخص نمایش داده شوند. در آموزش طراحی سایت این بخش باید بسیار مورد توجه و تمرکز باشد و در چیدمان این بخش بسیار دقت شود.

  • نوار کناری یا ویجت(سایدبار): این منطقه جایی است که شما لیستی از عناصر مرتبط با وبلاگ را قرار می دهید، مانند وبلاگ نویسی، آرشیو ها و لیست پست های اخیر، تصاویر و بنر های تبلیغی، ابزارهای کمکی کاربران مانند بخش عضویت، لینکدونی.
  • پاورقی: در این قسمت، در پایین صفحه، اغلب حاوی لینک هایی برای اطلاعات بیشتر در مورد وب سایت است، مانند آن چه که طراحی شده است، شرکت میزبانی وب را برای سایت و اطلاعات کپی رایت ارائه می دهد. البته در طراحی های نوین، بخش های مهم مانند تماس با ما و آخرین مطالب نیز در این بخش قرار داده می شود.
پیشنهاد می کنیم، این پُست را هم بخوانید:  7 دلیل بزرگ بر اهمیت وب سایت در کسب و کارهای کوچک

 

این چهار  بخش، چارچوب و ساختار اصلی  یک قالب صفحه سایت است.

 

شما می توانید این مناطق را گسترش داده و به سلیقه خود و یا مشتری خود، بخش های جدیدی را ایجاد کنید که اطلاعات بیشتری را در اختیار مخاطب سایت قرار دهد.

تم و ساختار وردپرس به طور پیش فرض 2017  می باشد(تا زمان نوشتن این مقاله)، و این یک نقطه شروع است. اگر شما  در حال فعال کردن سایت و  انتشار محتوای خود در وب سایت هستید، خیلی سریع شما را به نقطه مطلوب می رساند.

پیشنهاد می کنیم، این پُست را هم بخوانید:  قالب یا پوسته چیست؟ نحوه نصب قالب در وردپرس (درس نهم)

تم های متفاوتی، بصورت رایگان و پولی وجود دارند که می توانید استفاده نمایید، بسته به آنچه که توسعه دهنده شامل (مانند ظاهر CSS، گزینه های نمایش، قالب، و طرح) ارائه کرده است توانمندی تم و زیبایی و ابزارهای متنوع در اختیار می گذارد. آزمایش با چند تم یک راه مفید روی سایت تان، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توسعه تم ها است. یک مکان عالی برای پیدا کردن تم های رایگان، دایرکتوری تم  از سایت رسمی وردپرس است.

توضیحات فوق در آموزش طراحی سایت به شما کمک می کند که در انتخاب تم مناسب با در نظر گرفتن اجزاء اصلی و ساختار صفحه وب سایت، نیازهای خودتان در وب سایت را بشناسید، تم و قالب مناسب در طراحی سایت را برگزینید.

 

:: وب کاربر:: مقالات آموزش طراحی سایت ::

۱۳۹۸/۷/۱۵ ۵:۳۷:۳۰

ثبت ديدگاه

ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 8 تکنیک و حدود 4 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
از شـما متـشــکریــم . ایمـیـل بـرای شـما ارسـال شــد. شما آماده برای دانلود هستید!
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 5 نکته و حدود 6 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان 3 فایل رایگان آموزشی را دریافت کنید، 3 فایل حدود 10 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم