آموزش طراحی سایت شرکتی – وب کاربر۱۳۹۸/۵/۲۶ ۵:۲۰:۳۷

نیازها در طراحی سایت شرکتی

برای آموزش طراحی سایت شرکتی، از دید فنی و اجرایی همانند سایت فروشگاهی باید عمل کرد ولی باید 7 نکته را در هنگام طراحی و چیدمان محتوا، در نظر داشته باشید. البته در ابتدا تفاوت بین سایت شرکتی با سایت فروشگاهی  را با هم بررسی کنیم:

طراحی سایت شرکتی یا شخصی  با سایت فروشگاهی علاوه بر تفاوت‌های ظاهری و نحوه نمایش کالا و چیدمان آیتم‌ها، دو تفاوت عمده وجود دارد:

  • فروش محصول(فیزیکی – مجازی) بصورت آنلاین انجام نمی‌شود.
  • اتصال به درگاه بانکی نیز وجود ندارد.

بنابراین سایتی که قصد فروش محصول(فیزیکی – مجازی) و اتصال به درگاه بانکی ندارد، سایت شرکتی، شخصی یا حتی سایت خبری می‌تواند باشد. تفاوت بین سایت‌ها معمولا در نحوه نمایش محتوا و ارائه خدمات می‌باشد.

سایت خبری مانند خبرآنلاین از نظر نحوه چیدمان و ارائه محتوا، کاملا متفاوت با سایت شرکتی یا شخصی است. حالا سایت خبر آنلاین را با سایت شرکت همکاران سیستم مقایسه نمایید. خبرآنلاین ماهیت خبری و خبرگزاری آنلاین دارد اما در سایت شرکت همکاران سیستم، شما صرفا با معرفی شرکت،رزومه و معرفی کامل محصولات تولید شده نرم‌افزاری روبرو هستید. اگر بخش بلاگ و خبر هم در سایت همکاران سیستم مشاهده می‌شود، صرفا اخبار داخل شرکت یا مرتبط با فعالیت همکاران سیستم و یا بلاگ آموزشی خواهد بود.

پس می توانید این سه نمونه را کامل بررسی نمایید. سایت بامیلو(اسنپ مارکت)، سایت همکاران سیستم، سایت خبرآنلاین. و تفاوت‌ها را براحتی از روی ظاهر سایت ها، تشخیص دهید.

 

نیازهای سایت شرکتی

سایت شرکتی یا شخصی چه نوع سایتی است؟

در هنگام آموزش طراحی سایت شرکتی بهتر است نوع مخاطب را بشناسیم و در نظر داشته باشیم که این نوع سایت به چه منظوری باید راه اندازی شود.

سایت شرکتی یا شخصی به یک شرکت حقوقی یا شخص حقیقی وابسته است و معمولا برای معرفی خدمات  و تولیدات شرکت طراحی و راه اندازی می‌شود. شرکت و سازمان‌های بزرگ معمولا بخش‌نامه‌ها، آیین‌نامه‌ها، چارت سازمانی، معرفی اعضاء هئیت مدیره و مدیر عامل را در سایت قرار می‌دهند. سایت شرکتی درصدد است که خود را با تمام جزئیات و کاملا شفاف، در فضای مجازی نشان دهد. سایت شرکتی سعی دارد محصولات و خدمات خود را برای مشتریان بالقوه در شبکه اینترنت معرفی نماید.

در سایت شخصی، فرد قصد دارد تخصص و مهارت‌های شخصی خود را معرفی نماید و از طریق جذب مشتری، از تخصص خود کسب درآمد نماید و یا ایده و نظرات خود را در مواردی در فضای مجازی منتشر نماید و بلاگ نویسی نماید.

چه مواردی را در سایت شرکتی یا شخصی باید رعایت کرد؟

معرفی

در هر دو نوع سایت شرکتی یا شخصی، معرفی کالا، خدمات، تخصص و مهارت، الزامی است.

تماس با ما

مخاطبان باید بتوانند در صورت نیاز با مدیر یا صاحب سایت ارتباط برقرار نمایند تا از خدمات ارائه شده در سایت بهره‌مند شوند پس، بخش تماس با ما بسیار لازم است و حتما این بخش را بصورت خیلی شفاف و واضح و به دور از هرگونه تعارفات و مطالب اضافی ایجاد نمایید.

اگر شماره تماس یا ایمیل برای ارتباط در این بخش معرفی می‌نمایید، فراموش نکنید که تلفن یا ایمیلی باشد که دائم در درسترس شما باشد و مخاطب بتواند با شما راحت ارتباط برقرار نماید و سردرگم نشود.

درباره ما

تاریخچه یا سابقه برای این دو نوع سایت الزامی‌است. پس بخش درباره ما باید براحتی در دسترس باشد. در این بخش سعی کنید داستان خود یا شرکت‌تان را برای مخاطب تعریف نمایید. مخاطب به خواندن داستان شما که اکنون صاحب سایت هستید، بسیار علاقمند است. پس هرآنچه که برای جلب اعتماد مخاطب مفید است را در داستان خود بگنجانید و در بخش درباره ما قرار دهید. اگر شماره تماسو یا نحوه ارتباط با خود را نیز به نحوی در همین بخش تکرار نمایید، معمولا موثر خواهد بود و اشکالی ایجاد نمی‌کند.

دقت نمایید که داستان شما باید از منظر شغلی و تخصصی مطرح شود نه داستان خانوادگی و …

سایت شرکتی شخصی

روی نام سایت به قدرکافی فکر کنید

شما باید نام سایت را برای مخاطب انتخاب نمایید نه برای دل خودتان. اگر نام سایت شما مناسب نباشد و در ذهن نماند یا دیکته نوشتن آن سخت باشد و دلایلی از این قبیل، سایت موفقی نخواهید داشت. پس حتی با چند نفر دیگر در مورد نام سایت خود مشوت نمایید. البته قبلا تکنیک های موثری برای انتخاب نام دامنه سایت مطرح کردیم.

به سرعت لود شدن و بهینه بودن سایت رسیدگی نمایید

اینگونه نباشد که حالا چون از سایت ما کسی خریدی قرار نیست انجام دهد و سایت ما فروشگاهی نیست، سرعت آن و بهینه بودنش، اهمیت ندارد. هر نوع سایتی که دارید باید برای جلب مخاطب خود، لود سایت باید سرعت مناسب داشته باشد تا مخاطب از مشاهده سایت منصرف نشود و حتی سایت را به دیگران نیز معرفی نماید. افراد خیلی برای لود شدن سایتی که به شدت کُند است، منتظر نمی‌مانند.

نوع طراحی چگونه باشد

در این نوع سایت‌ها معمولا از ایجاد صفحات زیاد، منو فهرست‎‌های طولانی خودداری می شود. حتی برخی افراد یا شرکت‌ها، سایت تک صفحه‌ای (One Page) را می پسندند تا مخاطب احساس شلوغی یا سر‌درگمی نکند و سریع بتواند به خواسته‌های خود از سایت دست پیدا کند. طراحی در این مدل، هرچه ساده‌تر و شفاف‌تر نتیجه بازدید رضایت بخش‌تر.

نمایش در تلفن همراه

در طراحی خود این نکته را هم در نظر بگیرید که سایت شما در موبایل‌های هوشمند نیز نمایش درست و مناسب داشته باشند. جستجوها و وب‌گردی‌هایی که توسط افراد با گوشی‌های هوشمند انجام می‌شود تعدادشان اصلا کم نیست و شما نباید این مخاطبان را از دست بدهید.

مهمترین مزیت راه اندازی سایت شرکتی یا شخصی همانند سایت فروشگاهی این است که سایت شما در تمام ساعات شبانه روز، در دسترس مخاطبان است و از هر مکانی می توانند در جستجوهای گوگل شما را بیابند.

بنابراین در آموزش طراحی سایت شرکتی بغیر از موارد فنی و ظاهری متفاوت با سایت فروشگاهی، باید این 7 بخش در چیدمان شما حتما رعایت شود.

 

ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 8 تکنیک و حدود 4 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
از شـما متـشــکریــم . ایمـیـل بـرای شـما ارسـال شــد. شما آماده برای دانلود هستید!
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان این فایل آموزشی را دریافت کنید یک فایل، 5 نکته و حدود 6 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم
ایمیلتان را وارد کنید تا همین الان 3 فایل رایگان آموزشی را دریافت کنید، 3 فایل حدود 10 دقیقه مطالعه
مطمئن باشید ایمیل مزاحم ارسال نمی کنیم